Cuina mediterrània

dimarts , 12/03/2013 | General

L’arribada de la primavera ens omple de ganes d’acostar-nos al mediterrani, al mar i la sal. Hem sortit al carrer per trobar els millor restaurants de cuina mediterrània de la ciutat. Se’ns fa la boca aigua amb el peix fresc a la graella, els arrossos i les amanides, el marisc i els plats mariners: cuina pescadora passada pel tamís de la modernitat!

I a més, 10 raons per no perdre-us la revista d’aquesta setmana:

1. Parlem amb Joan Miquel Oliver del seu nou llibre, ‘Un quilo d’invisible’ i ens confessa què faria amb un pot de pintura invisible
2. Ricard Martín parla amb el dibuixant americà Daniel Clowes sobre el seu nou treball ‘El rayo mortal’
3. Ens endinsem a l’Àfrica per conèixer la selva literària de Marc Pastor
4. Ens obsessionem amb el bacallà amb receptes luxurioses: amb samfaina, allioli, a la graella, gratinat…
5. Ens passegem pel Born de la mà de Laia Beltran per trobar el millor disseny barceloní
6. L’Eugènia Sendra es pregunta què pasa amb el parc Güell
7. Parlem de dones amb Joe Wright, i d”Anna Katerina’, esclar
8. Reivindiquem la figura de Franco Battiato com a guru indie
9. Ens envoltem de bona gent a la nova peça teatral de Mercè Arànega
10. J.M. Sarri esbrina què passa amb els gais d’Àfrica a la nostra ciutat

I a més a més et podràs estalviar 10 euros amb la nova promoció de Moritz. Birra fresca o Epidor fresca acompanyada del pa Triticum!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús