Time Out suma BCNmp7

divendres, 1/03/2013 | General

Amb l’objectiu d’estar presents en els principals esdeveniments de la ciutat, Time Out ha decidir col·laborar activament amb el BCNmp7, un cicle de 5 concerts que tindran lloc al CCCB al llarg d’aquest any. En aquestes sessions (que es celebren des del 2006) podreu conèixer i descobrir propostes de ‘músiques en procés’, que fusionen diferents gèneres i mesclen música contemporània.

Al llarg d’aquests 5 concerts, podreu conèixer o redescobrir artistes com Andy Votel, Akron, Zombie Zombie, Toti Soler i o Experimental Funktion versionant a Steve Reich. A més a més, podreu assistir a xerrades sobre la música analògica, la cultura de clubs o l’avantguarda del rock progressiu. Al BCNmp7 l’estructura mai no es repeteix i cada sessió és una sorpresa.

La primera sessió del BCNmp7 d’enguany tindrà lloc el divendres dia 8 amb la participació de Carles Novellas (Sónar, REd Bull Music Academy, Scanner FM), Isaac Maret (Playgriybd), Brian Shimkovitz (Awesome Tapes From Agrica) i Andy Votel. Tots quatre debatran sobre la figura del prescriptor en l’era de l’Internet social.

A més, els assistents podran gaudir de l’actuació en directe d’Andy Votel, que farà una sessió centrada en la música bhangra i turca, i Awesome Tapes From Agrica, que debutarà a Barcelona amb un directe caracteritzat per punxar amb cassettes de música africana.

Preu: 7 €. Reduït (menors de 25 anys i Carnet Jove): 5€. I tot el cicle per 20€ amb el nou carnet d’Amics del CCCB

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús