El Ballet David Campos abandona definitivament els escenaris

dimecres, 20/02/2013 | Arts, General, Notícies

El Ballet David Campos anuncia que abandona definitivament els escenaris, després de cancel·lar les actuacions previstes pel 2013 i davant la “indiferència i falta d’interlocució institucional”. El 17 de març representaran al Centre Cultural Unnim de Terrassa la darrera ‘Bella Dorment’.

La companyia creada el 1987 ha anunciat al seu Facebook que abandona els escenaris. Al comunicat expliquen que “la indiferència i la falta d’interlocució institucional cap a la nostres propostes de continuïtat” ha portat a prendre la decisió, després de la gira italiana.

David Campos reivindica la companyia, que ha estat “capaç de mantenir una estructura laboral de bons ballarins”, i n’ha defensat la professionalització, “oferint-los contractes continuats”. El director també destaca la falta de sintonia que hi ha hagut amb els teatres públics, malgrat l’atenció que ha despertat la seva proposta de dansa clàssica, agraeix la fidelitat del seu públic i lamenta que “tant l’administració com el sector de la dansa, al marge del seu estil, no faci un esforç per reconèixer la nostra tasca i permeti sense més que desapareguem”.

Durant 25 anys, la companyia ha apostat per una barreja la dansa contemporània amb el rigor clàssic; amb aquesta fusió han revisat peces del repertori com ‘El Trencanous’, ‘Giselle’ i ‘La Bella dorment’, el darrer muntatge que interpretarà la companyia, el proper 17 de març al Centre Cultural Unnim de Terrassa.

1 comentari

  • valentin pop

    13/03/2013 18:37

    no puede ser…….no y no pude deshacerse esta compañia

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús