La nit més negra

dimarts , 12/02/2013 | Arts

Un any més Time Out i el Black Music Festival unim forces per descobrir el bo i millor de la música negra, amb una festa que se celebrarà el proper 21 de febrer i que servirà per presentar el festival gironí al públic de Barcelona. Aquesta nova proposta de Time Out en Viu es celebrarà a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm, on podreu gaudir de la música funk, soul i del jazz més ballable.

La nit començarà amb el concert de Vermouth Time, un quartet que recrea l’esperit del soul-jazz dels anys 60 i que es caracteritza per l’ús de l’òrgan Hammond. Victor Puertas, Raül Lorenzo, Pau Ruiz i Sergi Franch escalfaran l’ambient amb les seves melodies i energia desbordant.

Amb JizzyFree no podreu deixar de ballar. Tocs dels anys 70, deu músics a l’escenari i ganes de fer-ho passar bé per continuar la festa. La nit finalitzarà amb Cardova, quatre paios que interpreten funk de carrer, barrejat amb el hip-hop dels anys 80 i l’estil dels guetos de Nova York i Los Angeles. Música accelerada i trepidant que agafa una mica de James Brown i un punt dels The Meters, sense oblidar el rap, el break-beat i els samples executats en directe. Els membres de Cardova militen en bandes com Fundación Tony Manero, Els Fulanos o Chocadelia Internacional, així que ja us podeu imaginar quina festa tenen preparada…

Per la cara
Anar a la presentació del Black Music Festival és gratis, només heu d’estar ben a l’aguait! Hi ha un número limitat d’entrades i tres oportunitats per aconseguir-ne: el dimecres 13, el divendres 15 i el dimarts 19 de febrer. Tots tres dies, a les 10 del matí, el festival deixarà a la seva web un cert número d’entrades, que us podreu descarregar i imprimir fàcilment.

No us despisteu i gaudiu d’algunes de les bandes més destacades de l’anomenada Blackcelona: l’escena negra de la nostra ciutat, que combina a la perfecció variants estilístiques com el soul-funk, el latin-jazz el deep funk o el boogaloo, entre d’altres! Poseu-vos les vostres millors sabates i a ballar!

BLACK MUSIC FESTIVAL 2013: Cardova + Vermouth Time + Jizzy Free
Antiga Fàbrica d’Estrella Damm (Rosselló, 515). Dijous 21, 21 h

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús