Cuina creativa

dimarts , 12/02/2013 | General

Ricard Martín es converteix en ‘gastrohunter’ per descobrir-vos els 10 plats més originals de Barcelona: creacions sublims, fruit del cap de 10 xefs que es troben entre els millors del món. Plats deliciosos que no només gaudireu amb el paladar sinó també amb el nas, la vista i tots els sentits!

I a més, us donem 10 raons per no perdre-us el Time Out d’aquesta setmana

1. Us apropem la figura de Pere Riera, el dramaturg del moment, que ha enamorat el públic de la sala Beckett i del Teatre Nacional de Catalunya.

2. Pablo Derqui es posa en la pell de l’assassí Roberto Zucco al Romea i Andreu Gomila l’entrevista

3. Entrevistem Ana Mura, la nova reina del fado

4. Reivindiquem la coca de former i us expliquem on trobar les més bones!

5. L’Eugènia Sendra us convida a omplir les parets de casa vostra amb fotografies

6. Pierre Rigal juga amb les formes i la verticalitat dels cossos al Mercat de les Flors

7. Parlem amb Julie Delpy arran de l’estrena de la pel·lícula ‘Dos días en Nueva York’

8. Marta Salicrú es deixa encisar per les melodies personals i reivindicatives de Pau Vallvé

9. Eugènia Grau i els seus collages subversius ompliran el Macba

10. Ens introduïm a l’univers de Mykki Blanco, la reina del hip-hop queer!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús