La gran festa de Carnestoltes

dimecres, 30/01/2013 | General

S’apropa el Carnaval, l’època de la bogeria, la llibertat, la impostura i la disbauxa generalitzada. Per això Time Out i Moritz hem organitzat una altra de les nostres festes, perquè ens agraden tant les disfresses com la bona música. El proper dimecres 6 de febrer, us esperem a la Fàbrica Moritz amb un cartell musical impregnat d’ambient carnavalesc: d’una banda els barcelonins MiNE!, que es disfressaran i interpretaran les cançons de The Seihos, i de l’altra The Seihos, que durant una nit seran els MiNE!.

The Seihos assumiran la tasca de presentar La fi del món (2012), el segon disc dels MiNE!, en què el quartet pop ha volgut defugir el continuisme i en què ho ha donat tot, com si fos l’última vegada, amb abundància de cors vocals. Per la seva banda, MiNE! tocaran les cançons de 2 (2011), el darrer treball de Guillem Haro (veu i guitarra), Adrià Albareda (teclats), Martí Maymó (baix, també membre de Manel) i Xavi Haro (bateria). Tenim ganes de veure com se’n surten tots plegats, però sobretot els MiNE! a l’hora de defensar les cançons de The Seihos… en anglès. Preneu-vos-ho com una brometa del rei Carnestoltes.

Per aquest concert meitat MiNE! meitat The Seihos hem comptat amb la col·laboració d’Ornitorrincos, una iniciativa que surt dels nois de Miss Alabama que, agafant la construcció estranya de l’animaló (aquell curiós mamífer que posa ous), han ideat una fusió de dos grups de música que surt al barrejar cançons de tots dos grups. Metamorfosi, fusió, transformació… tot en una única actuació!

Acompanyeu-nos en aquests concerts tan especials i únics i afegiu-vos a la festa. I ep, si veniu disfressats (disfressats de veritat, de cap a peus( hi podreu entrar gratis (sense disfressa l’entrada val 5 euros). A més, i com sempre, podreu gaudir de cerveses a preus populars (1 euro) i mini frankfurts per agafar energia per 3 euros. Una forma molt especial d’iniciar el Carnaval. Us hi apunteu?

La gran festa de Carnestoltes
Fàbrica Moritz Barcelona
Dimecres 6, 19.30 h

3 comentaris

 • Carme Moltó

  04/02/2013 17:00

  hola. Què em podeu dir a quina hora aprox acabarà aquesta festa del Carnestoltes? Gràcies.

 • Andreu Gomila

  04/02/2013 17:19

  A les 22.30 h

 • Eloi Costilludo

  09/02/2013 15:00

  Que podeu dir qui va ser el DJ que va punxar després del concert? Merci

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús