Jair Domíguez, davant del jutge… i a Time Out!

dilluns, 21/01/2013 | General

L’escriptor i guionista Jair Domínguez, epicentre del tsunami mediàtic sorgit arran de la polèmica del Bestiari Il·lustrat, ens explicarà aquest dimecres tots els detalls de la seva compareixença davant del jutge d’aquest dilluns. En una doble pàgina escrita exclusivament per a Time Out, i il·lustrada per Oriol Malet, el Jair Domínguez ens revelarà les interioritats de la seva compareixença per defensar-se dels delictes contra la Corona dels que estan acusats tant ell com la presentadora del programa, Bibiana Ballbè.

Com recordareu, fa només unes setmanes el jutge de l’Audiència Nacional Javier Gómez Bermúdez va citar Domínguez i Ballbè per aclarir si hi va haver algun tipus de delicte en l’emissió del Bestiari Il·lustrat del passat 9 d’octubre. Com recordareu, la polèmica es va aixecar arran de la seqüència en què Domínguez simula que dispara amb una pistola les caricatures de Joan Carles I, Carles d’Anglaterra, Fèlix Millet i Salvador Sostres. Un article del diari El Mundo, així com nombrosos tuits i comentaris a la xarxa van fer la resta: el tema es convertia en trending topic i reobria el debat sobre els límits de la llibertat d’expressió, l’ús de l’humor, el paper de la televisió pública i la intromissió del poder polític als mitjans de comunicació.

Aquesta gran polèmica va sacsejar les bases de TV3 i la seva direcció, i ens va fer preguntar-nos si era justa la dimissió de Mai Balaguer. La cancel·lació del Bestiari i la dimissió de Mai Balaguer van fer córrer rius de tinta.

I quan pensàvem que el pitjor havia passat va arribar la grossa: Jair Domínguez i Bibiana Ballbè estaven imputats per un possible delicte contra la Corona. La sorpresa i la indignació han inundat les xarxes, que s’omplen de missatges tant a favor com en contra dels responsables del programa.

Aquest dimecres, Jair Domínguez ens explicarà en primera persona com va ser aquesta compareixença amb el jutge i com analitza aquesta situació. Si voleu saber tots els detalls, no us perdeu el Time Out d’aquesta setmana!!!

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús