SÓC BCN, 5 anys de Time Out Barcelona

dimarts , 15/01/2013 | General

Hem fet 5 anys, i no només fem festes. Aquesta setmana ens hem currat un número molt especial, amb molta teca i unes fotografies increïbles. Per una banda, teniu la revista, amb més pàgines del normal, amb una crònica sense concessions de tot el que ha passat a Barcelona del gener del 2008 al gener del 2013, el millor en cinema, concerts, restaurants, festa, exposicions i teatre. A més, t’oferim una revista extra, CREA BARCELONA, amb els retrats dels 25 creadors que han fet bullir la ciutat durant aquests cinc anys. Val molt pena. A més, tot al preu de sempre: 1,95 €.

A la revista, diguem-ne normal, trobaràs entrevistes amb els creadors que han marcat el pas de la ciutat. Parlem del xef Jordi Vilà, els dissenyadors Zazo&Brull, l’activista Ada Colau, l’artista Eulàlia Valldosera, el director de cine Agustí Villaronga, l’actor Julio Manrique, l’escriptor Jordi Puntí, la cantautora Sílvia Pérez Cruz i el productor musical bRUNA. El TOP 9, més Itziar González, entrevistada per la cara, i l’actriu Itziar Castro (Madame Taboo) al JO, BCN.

Però això no és tot, ja que també entrevistem Daniel Day-Lewis, descobrim el nou bar dels Bremen i Nacho Umbert. I moltíssimes coses més, com la millor crítica de cinema, teatre, i restaurants. Independent i al servei del lector.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús