5 raons per fer 5 anys

dimarts , 8/01/2013 | Arts, Ciutat, Tendències

1. Sóc BCN!
El 10 de gener del 2008 Barcelona va incorporar-se a l’exclusiva xarxa de ciutats que tenen Time Out als seus quioscos. Una publicació adreçada al públic local que busca trobar el millor de cada ciutat i que ara mateix compta amb prop de 40 revistes. Per això ho celebrem amb un número especial, el de la setmana que ve, amb una crònica personal de tot el que ha passat a la ciutat en aquest lustre, amb el millor dels restaurants, la festa, els concerts, els llibres, les estrenes de teatre i de cinema. A banda, hem entrevistat 10 persones vitals del període 2008-2013. Són el cuiner Jordi Vilà, els dissenyadors Zazo&Brull, l’activista Ada Colau, l’artista Eulàlia Valldosera, el director Agustí Villaronga, l’actor i director Julio Manrique, l’escriptor Jordi Puntí, la cantautora Sílvia Pérez Cruz, el productor bRUNA i l’actriu Itziar Castro.

2. Crea BCN
I com que creiem en Barcelona i el poder creatiu de la seva gent, hem organitzat, en col·laboració amb el MNAC, una exposició fotogràfica a la Sala de la Cúpula del museu de Montjuïc amb els 20 personatges que més ens agraden que han sortit a la revista en aquests cinc anys. Tots són retrats de primer nivell realitzats pels fotògrafs de la revista: Scott Chasserot, Maria Dias, Iván Moreno, Ivan Giménez, Carla Tramullas i Irene Fernández. A la revista de la setmana que ve, a més, et regalarem un llibret amb aquestes 20 fotografies i un bonus track de cinc més. Així podràs guardar les imatges de la gent que crea Barcelona.

3. Líders
A Time Out Barcelona, a més, hem començat el 2013 amb molt bon peu. Gràcies a l’acord amb El Periódico de Catalunya, la nostra revista és el segon Time Out amb més difusió del món. Amb les revistes que es vénen a quiosc i les que van encartades divendres amb el diari, fem més de 150.000 exemplars. Només ens supera Time Out London, que distribueix, gratis, 300.000 revistes cada setmana.

4. Projectes digitals
Aquest any, a més, tindrem web en anglès i en castellà, a banda d’oferir la possibilitat de comprar entrades a través del nostre site multilingüe. Ja no et caldrà buscar-ho tot de manera fragmentada. T’ho donarem tot: la millor crítica independent i l’oportunitat de reservar un lloc als teus locals favorits.

5. Vosaltres
Tot això ha estat gràcies a l’enorme esforç que fem cada setmana a Time Out Barcelona, nosaltres, els que hi som i els que hi érem. I, sobretot, als milers de lectors que ens han estat fidels al llarg d’aquests cinc anys. Ara, el viatge continua i us demanem que seguiu amb nosaltres. Ens queden moltes coses a compartir.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús