Els millors canelons

dimarts , 11/12/2012 | Arts, Cinema, Ciutat, General, Menjar i beure, Música, Nit, Notícies, Tendències

Fa fred, sí. I s’acosta Nadal. Per això hem recorregut Barcelona a la recerca del plat estrella de les festes, els canelons. Hem triat quinze delicadeses enrotllades que us faran passar l’ànsia de fotre el camp. A més, pels que no voleu entaular-vos, hem mirat allà on els fan més bons per emportar. Fins i tot, pels que voleu fer-ho tot a casa, us ensenyem com fer les millors canelons de la història amb la col·laboració del xef del Celentano. A més, tens almenys 10 motius per buscar Time Out aquest dimecres al teu quiosc:

1. T’oferim més de 20 regals originals que valen 25 € o menys.
2. Recordem amb amics i fans l’escriptor Francisco Casavella, que fa quatre anys que va morir.
3. Visitiem els restarants de Barcelona que han guanyat estrelles Michelin.
4. Li tallem les cames a Jacques Audiard ara que ell ha fet el mateix amb Marion Cotillard.
5. Parlem amb Ramon Simó de prostíbuls, política i de Ramon Vinyes ara que estrena ‘Ball de titelles’.
6. Fem la llista dels llibres il·lustrats més bonics d’aquest Nadal.
7. Entrevistem els Tarántula arran de la presentació del seu disc ‘Fracasados’.
8. Viatgem a la nit santcugatenca de la mà de la nova Sala Hoboken.
9. Us descobrim el traspàs al teatre d’El Club de la Comedia.
10. Fem la revolució amb Núria Güell a la galeria ADN.

A més, esclar, podràs llegir els articles de Pere Vall, Ada Castells, Marta Salicrú, Albert Puig i el senador Brutus. I tindràs més de 1.000 activitats per planificar-te la setmana. Què més vols?

1 comentari

  • Alexander

    22/02/2015 0:39

    Les tradicions.Recordo la meva avia vninet a casa a les 8 del mated i passar-se tot el mated a la cuina preparant el caldo . Ara fa uns anys que el prepara la meva mare pero el sabor es espectacular i sempre em recordare0 a aquestes festes.Per a que es conservi be9 durant uns dies e9s recomanable conservar-lo fora de la olla i colar-lo. Si no es fa, als dos dies agafa un sabor metal.lic i e0cid. Fent aixf2 es pot conservar uns quants dies i cada dia este0 me9s bo, este0 me9s concentrat diuen xD.En fi, ja ens faras cinc ce8ntims d’aquest primer plat original teu.- Ministeri de Gastronomia -

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús