El disc de Roger Mas amb la Cobla Sant Jordi triomfa a iTunes

dimecres, 28/03/2012 | Música, Notícies

El nou disc de Roger Mas, en què revisa en viu el seu repertori i cançons populars catalanes, espanyoles i europees al costat de la Cobla Sant Jordi, i que va sortir a la venda aquesta setmana, s’ha col·locat en la primera posició de la llista de vendes de World Music a iTunes. El disc també va entrar al top 10 del top general de descàrregues de la botiga de discos digital d’Apple.

Segons informa Satélite K, el segell que edita l’àlbum, és la primera vegada que un disc amb la participació d’una cobla escala posicions tan ràpidament en la llista de descàrregues. “La cobla té aquesta cosa que no és cool, que fa vergonya”, ens explicava Mas, nét de músic de cobla. “No ens amaguem que la burgesia va utilitzar la cobla, des dels inicis de la sardana a principis del segle XX, al servei del nacionalisme català –diu–. És per això que hi ha gent a qui la cobla li fa angúnia, i s’inventa excuses sobre el timbre”.

Roger Mas i la Sant Jordi van presentar el nou àlbum el 24 de març a la sala gran de l’Auditori de Barcelona. El disc es va enregistrar en tres concerts a Solsona a finals de l’any passat.

Comenta

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús