Les 5 joies ocultes del Movistar Serielizados Fest

dimecres, 15/04/2015 | #SERIELIZADOSfest, Activitats Barcelona, Festivals, Sèries

Movistar Serielizados Fest

Gairebé tots sabem el ‘bombasso’ del Movistar Serielizados Festla visita de Dan Harmon a Barcelona, on presentarà l’estrena europea del documental Harmontownaixí com també es podran veure dues sèries seves: Community i Rick & Morty

Però no només d’un convidat viu un festival. I per això us volem explicar les 5 joies ocultes que potser no es veuen a primera vista al donar un cop d’ull al programa del Festival de Sèries de Barcelona:

Crèixer a l’Estònia Soviètica veient a la TV ‘Dallas’ o ‘El Coche Fantástico’? Això ha de trastocar… Benvinguts al documental sobre com la cultura pop occidental es va colar a la URSS. Una pel·lícula delirant sobre la guerra freda mediàtica i la influència de la TV a les nostres vides.

Quan: Divendres 17 d’abril a les 16h.

On: Al Claustre de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7).

Preu: 5€. Entrades aquí.


No només de ficció americana viu l’home. I les websèries no tenen perquè ser ‘cutres’. Aquí dos exemples de websèries ben parides, atrevides i divertides. No us perdeu la conversa posterior a l’emissió dels capítols entre Roger Coma (creador de Les Coses Grans) i Oriol Vila, Raquel Salvador, Roger de Gràcia (creadors de Nico&Sunset). I moderat per Marc Crehuet (creador de Pop Ràpid).

Quan: Divendres 17 d’abril a les 22.30h.

On: Al Claustre de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7).

Preu: GRATIS, però amb inscripció prèvia aquí.

nico-Sunset-portada-726x400

No s’ha fet un debat amb profunditat sobre els pros i contres de la pirateria audiovisual. Toca plantejar-lo, ja tenim la maduresa per fer-ho. Debat entre Oriol Solé de series.ly, Juan Carles Tous de filmin, Javier Olivares (creador de El Ministerio del Tiempo), Josep M. Bunyol (crític) i Ferran Clavell (TV3). No sabem si en sortiran guspires però necessitem reflexionar per encara la supervivència d’una indústria audiovisual que vegi internet com un aliat i no com un enemic. Internet ha vingut per quedar-se, la pirateria també? O hi ha alternatives?

Quan: Dijous 16 d’abril a les 18.30h.

On: Al Claustre de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7).

Preu: GRATIS, però amb inscripció prèvia aquí.

pirateria-nou-consum-audiovisual-portada-olivares-seriesly

Ja en vem parlar al blog. Val la pena que mireu aquesta sèrie. I ara, a més, si en voleu conèixer a 2 dels seus creadors ho podreu fer! Els guionistes i humoristes Miguel Esteban i Raúl Navarro conversaran amb el públic de l’Arts Santa Mónica en una sessió que promet molts i molts riures. Moderat pel crític Alberto Rey.

Quan: Divendres 17 d’abril a les 21.30h.

On: Al Claustre de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7).

Preu: GRATIS, però amb inscripció prèvia aquí.

El-fin-de-la-comedia-ignatiusfarray-louie_canario-comedycentral

L’Espai Balcó de l’Arts Santa Mónica es convertirà en l’epicentre geek del festival i que vol tenir una mirada al futur de la televisió. Es projectaran dues sèries innovadores com Haunting Melissa i la danesa The Reward. I el més interessant, l’espectador podrà toquetejar tablets amb les millors apps relacionades amb la ficció televisiva, jugar a un joc en 8-bits de Twin Peaks en una GameBoy gegant i, la joia de la corona, provar una demo d’Occulus Rift feta per HiPolygon.

Quan: Divendres i dissabte a la tarda.

On: A l’Espai Balcó de l’Arts Santa Mònica (Les Rambles, 7).

Preu: GRATIS (i sense inscripció prèvia).

hipolygon

Podeu seguir-nos a @SERIELIZADOS, a facebook.com/SERIELIZADOS i a www.serielizados.com