Websèries, o com la cultura persisteix a Internet

dijous, 23/10/2014 | Festivals, Sèries, Websèries

A la majoria de nosaltres quan ens parlen de websèries ens vénen al cap ràpidament diversos conceptes, però sobretot tres: joves creadors, low-cost, Youtube. Prejudicis, dubtes i descoberta de nou talent a internet, precisament això és el que els SERIELIZADOS abordarem aquest dissabte dins del Festival de Sèries que organitza el Canal+ a Barcelona.

Internet és un calaix de sastre sense fons i on és molt fàcil passar desapercebut com a creador. Nosaltres hem fet la feina de remenar i buscar tres propostes engrescadores i que fan de la websèrie un art. El “taller” consistirà en la projecció de 2 capítols de cada websèrie i posteriorment una xerrada amb els creadors on també hi haurà preguntes del públic. Els protagonistes seran:

david-victori-serielizados-webseries-fassbender-scott-serializados

  • David Victori i els seu projecte amb Ridley Scott i Michael Fassbender

  • Fracasados por el mundo

  • lavida.es


Us díriem que vinguéssiu (a més l’entrada és gratuïta), però no som tant innocents com per creure que vindreu quan el que muntem és a les 19:30 i coincideix amb el Madrid-Barça. Però vosaltres us ho perdeu. Ja us anunciem que deixarem entrar pinganillus i ipads perquè mireu el partit si veniu i us avorriu (segona pantalla style). Si per contra sou de l’Espanyol o del Sant Feliu i us importa tres pebrots el clàssic, ja sabeu on heu d’anar.

Ah, per cert! No us hem dit el lloc on es fa, bé, potser millor no ho fem que si no us entrarà la mandra… va, vinga, és igual, us ho diem: tot el sarau serà als Cinesa de DIAGONAL MAR. Oi que hi aneu pel Primavera Sound o pel Cruïlla sense queixar-vos? Doncs fem que les websèries no siguin menys i a part de persistir a Internet també ho facin al costat de la última parada de la línia groga.

Podeu seguir-nos a @SERIELIZADOS, a facebook.com/SERIELIZADOS i a www.serielizados.com